13.11.2023

Включихме се в зелена акция на Община Бургас

Поредната зелена инициатива, която подкрепихме е засаждането на дръвчета в ж.к. „Меден рудник“, организирано от община Бургас. Включихме се в акцията чрез доброволчески труд и подсигурихме част от дръвчетата, които бяха засадени лично от колегите ни в Бургас. В знак на благодарност, общината постави на всяко дръвче табелка с изписано името на компанията.


В дългосрочен план облагородяването ще има пряко отражение върху подобряване на средата за живеене и качеството на атмосферния въздух, ще допринесе за увеличаване на местата за отдих и намаляване на отрицателните последици от климатичните промени.
Подобни залесителни дейности са част от амбициозния ни план за устойчиво развитие, който следваме. Той е интегриран и в комуникационната ни платформа "Силата на доброто". През изминалата година под мотото „Аз засадих дърво. А ти какво добро направи днес?“ стартирахме програма по залесяване в Природен парк “Витоша”, като успяхме да засадим над 1000 иглолистни фиданки. 
През тази година ще бъдат проведени още две акции, в  които ще проверим доколко засадените дръвчета са се захванали и с какво още можем да подпомогнем облагородяването на района. 
 

За нас е от изключителна важност, че все повече колеги от цялата страна продължават зелената ни инициатива и дават своя принос и подкрепа в опазването на околната среда и воденето на екологичен начин на живот.
 

Ask a question Задай въпрос