30.07.2024

Вижте кои са “Добрите истории от нашите ширини” в третия епизод на подкаста “Силата на доброто”

“Силата на доброто” е подкастът, който ще ви накара да се замислите!

В съвременния свят, където новините често са изпълнени с негативизъм и конфликти, добротата се откроява като мощен и трансформиращ инструмент. Добрите дела и състраданието не само облагодетелстват получателите, но също така “стоплят душата” на извършващите ги.

Едно от най-забележителните свойства на добротата е именно нейната способност да вдъхновява. Една малка добрина може да създаде верижна реакция от положителни действия, които да прераснат в нещо още по-голямо и значимо.

Точно това е и темата на този епизод, в който ще си поговорим за някои от щастливите случаи, в които едно добро дело променя нечий живот. Както и до сега, водеща е прекрасната Нели Хаджийска, за която добрите дела не са чужди.

Първите гости в епизод 3 на подкаста са Силвия Александрова, маркетинг директор, Изи Кредит и Радомир Иванов, творчески директор, “Saatchi & Saatchi Sofia”. Те ще ни споделят как се появява идеята за “Силата на доброто” и емоционалния аспект, който стои зад цялата комуникационна платформа.

След това Диана Стоянова, регионален мениджър, Изи Кредит и Християния Захариева, ръководител сектор “Продажби”, Изи Кредит, ще разкажат истории “от кухнята” на компанията, за някои от най-трогателните случаи, в които хора са имали нужда от подкрепа и са я открили в лицето на Изи Кредит. 
 

Ask a question Задай въпрос