20.09.2024

Семеен празник с кауза от Изи Кредит

news article image

На 1 септември 2024 г. проведохме нашето първо семейно събитие с кауза, посветена на децата. Над 100 от нашите колеги и техните семейства се събраха в полите на Витоша, в района на хижа „Офелиите“ за незабравим семеен празник и станаха част от благородна инициатива, която включваше изграждането на ново детско съоръжение – две люлки и пързалка, за да могат всички деца да се насладят на игрите и радостта от природата.

Денят протече с много игри и занимания за всички възрасти, изпълнени с веселие и позитивни емоции – дърпане на въже, рисуване, въжен тролей, въжена градина и стена за катерене, подсигурени от Спортен клуб „Мачирски“. Клубът развива дейност още от 1998 г. и e водещ в областта на планинския туризъм. Забавленията и игрите не само допринесоха за укрепване на връзките в нашето корпоративно семейство, но и оставиха следа в полза на общността и децата.

Изи Кредит за пореден път показа, че е компания, която не само се грижи за своите служители, но и активно участва в подобряването на средата, в която живеем. Инициативата е част от нашата дългосрочна програма за облагородяване и поддръжка на горски площи и опазване на околната среда. Чрез подобни кампании създаваме едно по-добро бъдеще за нашите деца.

Благодарим на всички, които се включиха в това значимо начинание.
 

Ask a question Задай въпрос