20.09.2024

Подкрепихме Център за настаняване от семеен тип в гр. Севлиево

news article image

Включихме се в доброволческа инициатива, като направихме дарение към Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Севлиево. То се изразяваше в така необходимата за тях пералня, която бе предадена лично от колегите ни от Регионален офис Севлиево. Те не само предоставиха нужната техника на центъра, но също така се включиха с доброволен труд за освежаване на помещенията в него.


Център за настаняване от семеен тип се грижи за 12 деца като създава и предоставя среда за пълноценно израстване и развитие на деца без родителска грижа. Те получават необходимата им индивидуализирана грижа и подкрепа за личностно съзряване и изграждане на умения за самостоятелен и независим живот. Дейностите в Центъра са насочени към създаването на условия и нагласи на децата за равнопоставено и достойно участие в обществото.


Тази инициатива подчертава ангажимента на Изи Кредит към подкрепата на местните общности и грижата за децата в нужда. Дарението и доброволческата работа на нашите колеги отразяват стремежа ни да оказваме помощ там, където тя е най-необходима, и да допринасяме за създаването на по-добра среда за тези деца.
Благодарим на нашия екип от Севлиево за тяхната отдаденост и ангажираност към каузите на общността. Вярваме, че малките жестове на помощ могат да оставят значима следа в живота на децата.

Ask a question Задай въпрос