23.07.2024

Най-добрите идеи се раждат на по чаша кафе!

news article image

На 08.07.2024 г. централният офис на Изи Кредит беше домакин на едно изключително събитие – дегустация на кафе, която се превърна в истински празник за всички присъстващи. Събитието събра колеги от различни отдели и създаде атмосфера на единство и непринудено удоволствие.

Изпробвахме едни от най-висококачествените кафета от цял свят. Всеки вид беше внимателно подбран и приготвен от опитни баристи, които споделиха с нас тайни за перфектното приготвяне на кафе.

Дегустацията не беше само наслада за вкусовите рецептори, но и чудесна възможност за взаимодействие и сътрудничество между колегите. В неформална и приятелска атмосфера имахме възможност да се опознаем още по-добре и да обменим впечатления и опит. Това не само подобри настроението в офиса, но и укрепи екипния дух.

В Изи Кредит винаги търсим нови начини за сплотяване на екипа и се стараем да правим работната среда приятна за всеки един колега. Неотдавна си бяхме организирали и пролетно похапване в централния офис, което също ни зареди с много положителни емоции и събуди свежи идеи за летния период.

Благодарим на всички колеги и вече нямаме търпение за следващото колективно мероприятие!
 

Ask a question Задай въпрос