08.08.2024

Изи Кредит постави „зелени“ послания в гората край к.к. Узана

news article image

Като продължение на инициативата ни със залесяването в местността над с. Железница, организирахме поставянето на табели с вдъхновяващи послания в горските пространства около гр. Велико Търново и гр. Габрово, с помощта на колеги от офисите ни в района. Първите табели вече може да видите в близост до к.к. Узана, които приканват посетителите да бъдат отговорни към околната среда и нейното опазване.  

 

Вярваме, че по този начин даваме добър пример на посетителите и ще учим малките планинари на „зелените“ ценности. Инициативата е част от нашата дългосрочна програма за облагородяване и поддръжка на горски площи и опазване на околната среда. Чрез подобни кампании създаваме едно по-добро бъдеще за нашите деца. 

Работим с ясното съзнание, че действията ни оставят следа върху нашата планета. Това, което ни мотивира в реализацията на всички наши проекти, е опазването й и създаване на по-добри условия за живот на различните общности. Повече от сигурни сме, че със съвместни усилия и ангажираност можем да постигнем устойчиво бъдеще.

Не забравяйте: "Бъдете добри и почистете след себе си!“

Ask a question Задай въпрос