06.12.2015

Изненадите се случват по празниците с Изи Кредит

news article image

Компанията за малки потребителски кредити с атрактивна томбола за клиенти по повод
Коледа и Нова Година 

С наближаването на предстоящите Коледни и Новогодишни празници еуфорията за плановете ни как да зарадваме своето семейство и приятели става още по-голяма. Празничните емоции, добре прекараното време с близките и правилните подаръци определено могат да се случат благодарение на продуктите и специалната Коледно-Новогодишна томбола за клиенти на финансовата институция Изи Кредит. Компанията продължава линията на атрактивната си маркетингова кампания, с която поставя акцент за нещата, които често ни се случват, както и за тези, които могат да се случат много по-добре, ако им повлияем по определен начин. 

Специално по повод на предстоящите Коледни и Новогодишни празници Изи Кредит провежда томбола за своите клиенти. Всеки потребител, който вземе кредит от Изи Кредит в периода от 1 до 31.12.2015 г. може да участва в томбола за спечелване на LCD телевизор. Повече за условията на томболата тук.

За да научиш повече за атрактивните предложения на Изи Кредит, посети сайта на компанията www.easycredit.bg или се обади на телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване). 




Ask a question Задай въпрос