17.11.2013

Изи Кредит отново шампион! Футболният отбор спечели есенния турнир по минифутбол за купа „Олимпия”

news article image

Отборът по футбол на Изи Кредит спечели есенния турнир за купа Олимпия”, прибавяйки трета титла в колекцията си. Вчера кредитните консултанти победиха на финала тима на веригата бензиностанции Еко с 4:0. Преди това на четвъртфиналите и полуфиналите в събота те отстраниха съответно Сайтел с 5:0 и Първа инвестиционна банка с 2:1.

Двама от футболистите на Изи Кредит спечелиха индивидуални награди в турнира. Денис Шаранков стана голмайстор с отбелязани 10 гола, а Йордан Терзиев беше избран за най-полезен играч. Кредитните консултанти играха в турнира с новите си червено-сиви екипи с логото Easy Credit (на снимката).

Това е втората поред спечелена купа „Олимпия” за Изи Кредит. През пролетта компанията стана първа във великденското издание на турнира, като победи с лекота всичките си съперници по пътя.

Изи Кредит е номер едно и в друг актуален турнир в момента - 280 Football League – “Macron Group”. Кредитните консултанти са първи в класирането с пълен актив от 21 точки и внушителна голова разлика – 73:12.

Същевременно в градската лига по футзал само малшансът не позволи на обединения отбор на Изи Кредит и УНСС да надделее или да завърши поне равен с фаворитите от Левски София Запад. Левскарите спечелиха с минималното 3:2 и запазиха лидерската си позиция в класирането. Изи Кредит-УНСС е трети с 6 точки и мач по-малко от съперниците си.



Ask a question Задай въпрос